Käyntejä 12/2011 alkaen

10.2.2013

Kevättä kohti

Pelastin työpaikalta tuossa yksi päivä muutaman viherkasvin, jotka olisi muuten heitetty pois. Pienen elvytyksen ja uusien ruukkujen myötä kasvit näyttävät jo huomattavasti reippaammilta. Ruukut ovat Orthexin Pauliina-altakasteluruukut. Ihastuin erityisesti tuohon tummanharmaaseen sävyyn, joka sopii hyvin yhteen yläkerran tapetin kanssa. Multia ja ruukkuja vaihtaessa tuli tunne, että teki päivän hyvän työn tarjoamalla kasveille uuden kodin :). Orthexin sivuilla ohjeistetaan, että kasveja pitää kastella päältä kahdeksan viikkoa, jotta juuret kasvavat tarpeeksi syvälle. Sen jälkeen kasteluvälit pitenevät alaosan säiliön ansiosta. Kevät kurkistaa kotiin myös tulppaanien muodossa, joita on tullut niin ostettua kuin saatua lahjaksi. Tulppaanit ovat kyllä yksiä suosikkileikkokukistani, sillä ne kestävät pitkään ja ovat kauniita hieman nuokuksissakin.Tässähän alkaa jo kovasti tuntua siltä, että pihasuunnitelman tekoa pitäisi jo hiljalleen jatkaa...! Lumia kolatessa on ehtinyt hahmottua ainakin se, kuinka paljon tilaa lumikasat talvisin vaativat :D!

Aiottekos syödä laskiaispullia?
Hillolla vai mantelilla?

H.

7 kommenttia:

 1. Hilloll!!! Jos jostain sellaisen saan ;)

  Ja on kaunista on!!!

  VastaaPoista
 2. Teillä on niin kaunista ja ajattoman oloista -todella hyvä sisustussilmä sulla! Onko tuo Hetkiä-seinämä tapettia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja paljonko tuon tapettikuvion leveys on?

   Poista
 3. Siskoliini: Kiitti & ok, tuon tuliaisia tänään ;)!

  Anonyymi: Kiitos kommenteista! Hetkiä-seinämä on tapettia ja kuvion leveys on 135 cm. Tapetin reunaan jää molemmille puolille lisäksi 2,5 cm valkoista. Muu seinä on maalattu Paperi-sävyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, kiitos vastauksesta! Mukavaa viikkoa!

   Poista
  2. Sen verran olisin vielä kysynyt tuosta tapetista, että onko se toteutettu yhdellä rullalla?

   Poista
  3. Tapetti on panelitapetti, eli rullassa on kaksi vuotaa, jotka muodostavat kuvan. Tapetti on meillä 250 cm korkealla seinällä, eli ala- ja yläosaan jäi hieman tyhjää ja poisleikattavaakin. Lisätietoa esim. http://www.maricken.fi/etusivu_shop kautta. Kokkolassa tapettia sai tilattua Värisilmä-liikkeen kautta. Toimituksessa meni muutama viikko.

   Poista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!