Käyntejä 12/2011 alkaen

24.2.2013

Tuparit


Eilen vietettiin vihdoin ja viimein tupareita lähipiirin kanssa. Suolainen napostelukattaus koostui kreikkalaisista soija-/lihapullista, tsatsikista, oliiveista ja fetajuustosta. Makean puolen tarjottavat näkyvät alla...Kookostäytekakun tein hieman soveltaen K-kaupan viimeisimmän reseptilehden mukaan. Oli kyllä mehevää, suosittelen kurkkaamaan reseptin täältä. Mangoviipaleiden sijaan täytin kakun ananasmurskalla ja kuorrutteella. Taikinaan en laittanut ihan niin paljon kaakaota kuin reseptissä ohjeistettiin. Omenakanelimuffinien ohjeen nappasin täältä

Muffinit enteilevät tulevaa, sillä tytöille on jo luvattu, että pihaan tulee muutama omenapuu. Rocky roadeja täällä on syöty useammissakin kekkereissä, mutta tupareihin ne kyllä sopivat nimensäkin puolesta, sillä on tämä aika rankka ajanjakso kaikkinensa ollut, tämä rakentamisvuosi...!

Illan päätteeksi räppäsin vielä jäälyhtykujasta kuvan, joka ei nyt ole kovin onnistunut, mutta ainakin siitä näkyy, että lunta piisaa :D!


Tänään on vietetty ihanan leppoisaa sunnuntaita ulkoilun merkeissä. Käytiin hiihtämässä ja iltapäivällä olisi tarkoitus tutustua jalkapallon ihmeelliseen (?) maailmaan. Sitä ennen kyllä keitän iltapäiväkaffit.

Täydellinen kevättalvisää & ihana aurinko!
Tule kesä, tule jo!

H.

6 kommenttia:

 1. Onko teillä neiti alkamassa jalkapalloilijaksi? Meidän molemmat tytöt ois kans lajista kiinnostuneita, mutta ollaan sovittu, että kesällä aloitetaan, kun baletti ja trioli on tauolla :)

  VastaaPoista
 2. Kovasti olis intoa, tänään palloiltiin hyvällä meiningillä lopulta hieman isompien porukassa, kun ei noihin lehtitietoihin näemmä voi luottaa...Mutta eiköhän tälle jatkoa ole luvassa :)!

  VastaaPoista
 3. Oliko se se KPS:n nappulakoulu? Mä katoin sitä ilmoitusta Kokkola-lehdestä, mutta minusta siinä luki, että 2002-2005 syntyneille. Mutta en tiedä muistanko väärin, kun tosiaan me mennään sitten kesällä :)

  VastaaPoista
 4. Ilmoituksessa noin, mutta mainosjutussa muistaakseni vuosina 2005-2009-syntyneistä puhetta (ja me aateltiin tietty, että täytyy olla siis kahdelle porukalle). J pisti vielä viestiä ja kysyi, ja tuli vastaus että on joo klo 16. Mentiin paikalle ja E pääsi onneks mukaan kokeilemaan ja tykkäs kyllä kovasti!

  VastaaPoista
 5. Teillä on aivan upea koti!! ihana blogi-löytö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini :) & tervetuloa seuraamaan blogia!

   Poista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!