Käyntejä 12/2011 alkaen

30.6.2013

Arvonnan voittaja & juhannustunnelmia

Juhannusta vietimme mm. Öjan Brygganilla sekä Ohtakarin rannalla, joista kuvia tässä postauksessa. Öjassa juhannus avataan perinteisellä juhannussalon teolla ja nostolla. Perinteistä juhannusmusiikkia ja lohikeittoa, aurinkoista tunnelmaa meren rannalla, ihana alku keskikesän juhlalle!
Lohtajan Ohtakarilla oli hyinen vesi - vain vanhempi tytöistä tarkeni uida! Ohtakarilla on ihanat, pitkät hiekkarannat molemmin puolin tietä, kannattaa käydä :). Onneksi kesä on pitkä, eivätköhän loputkin meistä saa vielä talviturkkinsa karistettua!Viime kerran arvonnan voitti San-na! Onnea & kiitos kaikille kommentoijille. 

Nyt tulee pieni postaustauko, palataan viikon kuluttua :)

H.

5 kommenttia:

 1. Jippii, laitan sulle postia ihan pian :)

  VastaaPoista
 2. Löysinpä vihdoin jonkun jolla on Hay Mags sohva!
  Kaipaan käyttökokemuksia! Ja teillä on ehtinyt olla sohva jo jonkin aikaa. Kello kiltti oletteko olleet tyytyväisiä?:) Meillä pohdinnassa sama sohva, mutta en ole päässyt koeistumaan. Vain rakastunut muotokieleen kuvien kautta. Sopisi meille täydellisesti ja on järkeävän hintainen. Onko teillä mikä kangas siinä? Toivottavasti jaksat vastailla! Vielä sellainen kysymys, että riittääkö istuin syvyys pitkälle ihmiselle? Se mietityttää eniten. Oletteko pitkiä/pätkiä iutse? ;) Onko selkänoja liian matala?

  VastaaPoista
 3. Vielä yksi kysymys sohvasta, jos haluat vastata. Mistä ostitte? Kotimaiselta vai ulkomaiselta toimittajalta? Pitikö toimitusaika kutinsa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Kiva, että löysit tänne :)! Yritänpäs vastata kysymyksiisi parhaimpani mukaan...Hmm...

   Ollaan oltu tosi tyytyväisiä sohvaan. Se ei ole ns. löhöilysohva, vaan jämäkkä istua. Hinta-laatusuhde on mielestäni oikein kohdallaan. Modulit olivat meille tarvittaviin huoneisiin sopivan mittaiset, toinen harkitsemamme, Muuton Connect-sohva, oli liian isoista palasista koostuva. Finnish Design Shopissa on ollut tuotakin myynnissä, jos ko. sohva on uusi tuttavuus. Kannattaa tsekata. Connect on aavistuksen pehmeämpi istua kuin Mags.

   Magsit hankimme "etätilauksena" tarjouskierroksen päätteeksi Tampereen Sisustus ID:stä. Palvelu toimi hyvin alusta loppuun. En muista, oliko toimitusajassa pieni viive, mutta muuten kaikki meni ok. Tuotteet toimitettiin meille kotiin ennakkolaskun jälkeen ja loppulasku maksettiin sitten tavarantoimituksen jälkeen.

   Selkänoja on matala, mutta löhöiltävän sohvasta saa helposti tyynyjen avulla. Olemme itse aika pätkiä, joten en uskalla tuohon istumismukavuuteen ottaa kantaa pitkien tyyppien osalta...Magseissä oli muistaakseni aika paljon myös niitä syvempiä ja divaanimoduleja, kurkkaapas esim. tästä osoitteesta tarkempia mittoja http://www.nordicthink.com/mags-middle-module-p-585.html?language=en

   Ainoa miinus tulee kiinteästä verhoilusta, joka näin lapsiperheessä aiheuttaa ajoittain pientä lisäjännitystä. Verhoilu on muistaakseni Remix 143, keskiharmaa villasekoitekangas.

   Toivottavasti näistä oli apua päätöksenteossa :)!   Poista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!