Käyntejä 12/2011 alkaen

15.6.2013

Kesälomaa
Jokakesäisiin käyntikohteisiin kuuluu meidän perheessämme piipahdus Toivosen eläinpuistoon ja talonpojanmuseoon. Kasitien varressa sijaitsevassa museokylässä on kotieläimiä, ulkoilmamuseo sekä viihtyisä kahvila. Paikan www-sivuilla kerrotaan, että tällä hetkellä alueella on 50 erillistä rakennusta ja yli 12 500 museoesinettä. Eläinlajeja on 15 ja eläimiä noin 100. Kannattaa muistaa sijainti taukopaikkana reissussakin, sillä kahvilan ja pienen leikkialueen puolelle pääsee hengähtämään ilman pääsymaksua.

Museon puolella on runsaasti vanhoja rakennuksia ja niissä eri ammattialoja edustettuina. Rakennukset ja eläinpuisto eivät ole erillisiä, vaan eläimet majailevat rakennusten lomassa. Osaa eläimistä saa silittää, ja lapset kulkevat innoissaan matkassa vanhojen polkuautojen kyydissä.
Tänä kesänä suuntaamme ainakin kohti Naantalia ja Muumeja. Olisiko teillä hyviä vinkkejä välille Kokkola - Naantali? Entä majoitussuosituksia Naantalissa tai Turussa? 


Viikonlopputerveisin,

H.

PS. 100 000 kävijän raja lähestyy...pitääpä pistää sen kunniaksi ensimmäinen arvonta täällä pystyyn ihan piakkoin :)!

PPS. Muistathan Pienen Vinttipuodin kesämyyjäiset vielä tänään klo 11 - 16 Kokkolassa Vanhassa kaupungissa! Kirjoitin niistä aiemmin täällä. Edullisia löytöjä: taidetta, käsitöitä ja kirppistelyä - menkää, menkää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!