Käyntejä 12/2011 alkaen

2.6.2013

Kurkistus terassilleTerassilla on uudet kalusteet, ihanaa! Näitähän tuntuu nyt olevan joka paikassa myynnissä, milloin milläkin nimikkeellä, puujäljitelmää, mutta jotain muoviseosta & alumiinia metalliosat. Meillä ei ole aiemmin tällaisia "säänkestäviä" kalusteita ollutkaan, mielenkiintoista nähdä, miten nämä kestävät ajan kuluessa. Ovat miellyttävät istua ja kevyet siirrellä. Tuolit saa pinoon talveksi. Onko teillä jo jollain kokemusta vastaavista pidemmältä ajalta?

Tänään aion kyllä jossain vaiheessa kaivaa ompelukoneen esiin ja hurauttaa uudet pehmusteet parvekkeen tuoleihin...niistä lisää myöhemmin :).

Sunnuntaiterveisin,

H.

2 kommenttia:

  1. Heippa! Löysinpä ihanan uuden blogin. Saat musta uuden lukijan.

    Ihanat noi terassin kalusteet, kysynkin, mistä olette hankkineet? Kalusteita on mielin määrin, mutta nämä miellyttää silmääni ja mikä mukava jos ne ovat hyvät istua jne.

    Tervetuloa vastavierailulle www.metsolankannel.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitos kommenteista :)! Nämä terassikalusteet on yllättäen löytyneet Finnlandialta: http://www.finnlandia.fi/tuotteet?cat=32. Ovat olleet mukavat käytössä, joskin pienten lasten kanssa tuolien kanssa on aina hieman "säätämistä" ;)

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!