Käyntejä 12/2011 alkaen

13.6.2013

Vinttipuodin kesämyyjäiset

Huomenna sekä lauantaina (toki muutoinkin!) Kokkolassa seikkailevien kannattaa ehdottomasti piipahtaa Vanhassa kaupungissa Riinan Pieneen Vinttipuotiin, jossa on kesämyyjäiset. Myyjäisissä on monipuolinen kattaus alueen taiteilijoiden teoksia, koruja sekä ihan perinteistä kirppismeininkiäkin jonkin verran. 


Äitini on tehnyt jo useamman vuoden uniikkeja koruja, ja ajattelinkin lähteä huomenna hänen seurakseen korupöydän kupeeseen vaaterekin kanssa myymään tapahtumaan. Äitini tekee kaulakoruja, ranne- ja nilkkakoruja, korvakoruja, avainketjuja, rintakoruja, laidasta laitaan omien mallien ja suunnitelmiensa mukaisesti. Kahta samanlaista korua ei kyllä kovin suurella todennäköisyydellä tule vastaan :). Materiaalit vaihtelevat lasista kiveen, puuhun, muoviin, ym. Lisäksi hän tekee korujen korjaustöitä jonkin verran.


Huomenna on Vanhassa kaupungissa myös perinteinen Vanhan kaupungin kesätapahtuma kaduilla. Toivottavasti vain ei sataisi kovasti...Noh, me olemme joka tapauksessa sisätiloissa, joten tulkaahan sinne mahdollista sadetta pitämään & tutustumaan Pieneen Vinttipuotiin!

Ehkäpä nähdään huomenissa :),

H.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!