Käyntejä 12/2011 alkaen

30.3.2012

Päivä toimistoissa ja papereiden parissa

Kiintokalusteiden sopimus käytiin tänään allekirjoittamassa Topi-keittiöillä. Tänään lähti myös sähkösuunnittelijalle lomakkeet postissa. J kävi sähkö- ja vesilaitoksella, sekä kaupungintalolla rakennuslupaan ja sopimuksiin liittyvissä asioissa.

Uutta tietoa tai aiemmin itseltäni ainakin huomiotta jäänyttä oli hulevesiin liittyvät ohjeistukset: "Vettäläpäisemättömiltä pinnoilta tulevia hulevesiä tulee viivyttää alueella siten, että viivytyspainanteiden, -altaiden tai säiliöiden mitoitustilavuuden tulee olla yksi kuutiometri jokaista sataa vettäläpäisemätöntä pintaneliömetriä kohden. Viivytyspainanteiden, -altaiden tai -säiliöiden tulee tyhjentyä 12 tunnin kuluessa täyttymisestään ja niissä tulee olla suunniteltu ylivuoto."

Sokkelikorkeudet ilmoitetaan rakentajille vasta, kun rakennuslupa on myönnetty (vaikka talotehtaiden papereissa niiden perään kysellään jo aiemmin), ettei kukaan mene tontille omin luvin aloittamaan kaivuuta. Kaupungintalolla pohdittiin myös julkisivun väritystä (valkoinen) ja sopivaa sävyä...Tällä mennään, sama sävy tulee aikanaan aitoihin (väri Tikkurilan Tunto-värikartasta):

H497

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!