Käyntejä 12/2011 alkaen

19.3.2012

Rakennuslupahakemus viety!

Tänään veimme rakennuslupahakemuksen kaupungintalolle. Lupailivat, että lupa kolahtaa postilaatikkoon 2 - 3 viikon kuluessa (ja lasku perässä...!). Aidalle emme hakeneetkaan vielä lupaa, sillä sitä varten olisi pitänyt olla piirustukset. Kaupungin määräyksissä oli valmiina värikoodi ja korkeus sekä kaksi vaihtoehtoista toteutusmallia, mutta niistä tehty "valinta" ei ollut riittävä, vaan täytyy piirtää/piirrättää malli toteutuksesta. Noh, piirretään niitä sitten joskus myöhemmässä vaiheessa...

Tänään käväisin muutamassa liikkeessä pohtimassa laattavaihtoehtoja ja katsastamassa hanojen hintoja. Ahdistuin laatta- ja parkettivalikoimien ääressä: Miksi, oi miksi valikoimat ovat pullollaan toinen toistaan röpelöisempiä, läikkäpintaisempia tai lämpimämpiä, ankeita sävyjä? Missä lymyävät kaipaamani tasaiset, viileät pinnat? Mattana tai kiiltävänä, aivan sama, kunhan olisi edes jotain isoja laattoja suorin reunoin ja tasaisena väripintana! Tässä yksi ainoa kierroksen helmi, mutta tällä olikin sitten jo ihan mukava neliöhinta...tätä laattaa pohdimme jo Helsingin reissullakin, mutta tuolloin ihastuin enemmän toiseen, samantyyppiseen laattaan, josta kirjoitin täällä. Jos joku on törmännyt tämäntyyppisiin laattoihin jossakin, niin vinkatkoon ihmeessä!Seinälaatoista sen sijaan löytyi hyviä vaihtoehtoja. Seiniin toisaalta emme ole kaavailleetkaan muuta kuin valkoista isoa peruslaattaa, joten homma on hieman helpompi...Vastaan tuli kierrellessäni myös Oras Cubistasta korkeampi versio, joka voisi olla hyvä vaihtoehto kodinhoitohuoneen hanaksi:

Oras Cubista, korkea pesuallashana

2 kommenttia:

  1. Meillä on Pukkilan Menhir keittiössä ja kosteissa tiloissa. Sitä saa useana värinä ja kokona. Kaunis ja tasainen mattapintainen laatta. Meillä se on muuan harmaana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä :)! Pitääpäs katsastaa kyseinen laatta...

      Poista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!