Käyntejä 12/2011 alkaen

10.3.2012

Suunnitelmia, tutkimuksia, piirustuksia...

Maaperätutkimus on tehty ja tulokset olivat odotetun kaltaiset. Talo menee ihan normiperustuksella, maaperä on pääosin moreenia. Autotallin kohdalla on hieman pehmeämpää, mutta se toteutetaan anturaperustuksella. Tässä tulokset:
  • Asuinrakennus: 0,8 m pehmeää humusta, alla kova silttimoreenikerros. 
  • Autokatos: 0,3 m humusta, jonka jälkeen 1,1 m melko tiivistä maata, alla 0,3 m löysää maa-ainesta, joka päättyy tiiviiseen maakerrokseen. 
  • Suositus: päärakennus normaalilla matalaperustusratkaisulla, autokatos 0,6 m anturalla.
Keittiötarjouksista viimeinen on vielä matkalla, ensi viikolla tehdään päätöksiä keittiön ja muiden tilojen kiintokalusteiden suhteen. Olemme pyrkineet siihen, että tarjoukset olisi laadittu mahdollisimman vertailukelpoisilla materiaaleilla ja muutenkin yhtäläisillä ratkaisuilla. Wc-tilojen kalusteissa toimittajilla on elinten eroavaisuuksia, joten ne ovat tuottaneet hieman päänvaivaa. Kodinhoitohuone on mitoiltaan aika pieni, mutta siihen on löytynyt ihan hyviä ehdotuksia. 

Tänään käymme paikallisessa valaisinliikkeessä aloittamassa valaistussuunnitelman tekoa. Vaikka meillä on jo melko selkeä näkemys siitä, millaista valaistusta taloon toivomme, koimme, että on parempi antaa ammattilaisten suunnitella tämä kokonaisuus. Heillä on kuitenkin alan kattava asiantuntemus ja viimeisin tieto vaihtoehdoista, joilla ratkaisut voidaan toteuttaa. Valon suunta ja värilämpötilat pohdituttavat näin ennakkoon...saas nähdä, mitä kaikkea tämänpäiväisen tapaamisen jäljiltä olemme taas oppineet!

PS. Julkisivu- ja pohjakuvat ilmestyvät tänne seuraavaksi :)

Tässä vielä hieman kukkia kaikille naisille ja ihanille
tyttösille menneen naistenpäivän kunniaksi!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!