Käyntejä 12/2011 alkaen

25.7.2012

Akustointiasioita messuilla 2012

Asuntomessuilla tuli kiinnitettyä huomiota erilaisiin akustiikkalevyihin, sillä tulemme todennäköisesti sellaisia tarvitsemaan korkean olohuoneemme ja mahdollisesti myös portaikon kanssa. Kaksi ensimmäistä olivat omat messusuosikkini. Ensimmäisen kuvan levyt: Konto. Edulliselta vaikuttava ratkaisu, joka näytti paikan päälläkin varsin hyvältä! Mikäli teillä on kokemuksia tai tietoa muista varteenotettavista vaihtoehdoista, vinkatkaa ihmeessä!

Akustiikkalevyt porraskäytävän
seinässä ja katossa.

Kohde 16: Jämerä-Onni

Soften


Yllä olevassa tilassa oli myös kauniit tuolit ja pöytä.

Ilmeisesti samaa Softenia, kuva samasta kohteesta.

Yesecon messuosasto


2 kommenttia:

 1. Meillä Kontoja ja pidän kovasti. Täytyy vain ostaa lisää pikkuhiljaa. Ostimme harmaita ja mustan, mutta haluaisin koettaa myös esimerkiksi tuollaista keltaista sekaan. Niitähän saa ymmärtääkseni tilata haluamiinsa sävyihin.

  Olemme myös haaveilleet, että tilaamme olohuoneeseen suuren valokuva-printin
  Konto-levyyn painettuna.

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla! Muuten, nuo Jämerän levyt eivät ole Konton, enkä löytänyt kohteen tiedoista, kenen ovat (enkä sitten hoksannut kiireessä paikan päällä kysyä...). Tuo Jämerän kokonaisuus toimii hienosti olohuoneen "tauluna", erilaiset elementit muodostavat yhdessä elävän kokonaisuuden. Mutta niitä Kontoja taisi tosiaan saada sävytettyinä haluttuihin väreihin.

  Yesecon tuotteita oli muistaakseni viime vuonna täällä Kokkolan messuilla, ainakin tuntuivat niin tutuilta. Olivat nekin kauniita, mutta pohdin, kyllästyisinkö katselemaan samaa kuvaa pidemmän päälle. Valokuvaprintti esim. lapsista mustavalkoisena voisi tosin olla kiva idea johonkin tilaan...

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!