Käyntejä 12/2011 alkaen

23.7.2012

Asuntomessuilta kotiuduttu!

Tampereen reissu tehty, ja voin todeta, että oli kannattava visiitti! Moni asia varmistui asuntomessuilla ja Tampereen sisustusliikkeissä pyöriessä - etenkin se, että meille on tulossa meidän mielestämme se kaikkein ihanin ja meille sopivin koti! 

Asuntomessuilla oli ratkaisuja laidasta laitaan. Osa miellytti, osa hämmästytti ja ihmetytti. Paljon pohdimme sitä, kuinka suurille perheille taloja messuilla rakennetaan vai rakennetaanko ne pääasiallisesti edustuskäyttöön. Valkoiset keittiöt pitävät näemmä pintansa, samoin kaikenmoiset ulkopaljut ainakin messuympäristössä. Ikean, Vepsäläisen ja Hayn tuotteita oli runsaasti kohteissa. Valaistukseen oli kiinnitetty monessa kohteessa kiitettävästi huomiota.

Meille eniten hyötyä oli siitä, että näimme monia niistä sisustusratkaisuista, joita kaavailemme omaan kotiimme. Näistä mielenkiintoisimmista sisustus-, piha- yms. -ratkaisuista koostan lähipäivinä varmaan muutamankin kuvallisen postauksen. Tällä kertaa saa riittää tämä Topi-keittiöiden kuva, jossa ovena on meidän tulevan keittiön ovimalli (kuva: Asuntomessut), joka oli todella hieno!


2 kommenttia:

  1. Samoja mietteitä messuilta heräsi täälläkin!

    http://lifeanddecoration1.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Joo-o...samoja pohdin kuin sinäkin. Etenkin tapettikattotalo sai meidät hämmentyneiksi runsaudellaan niin väreissä, materiaaleissa, kuoseissa kuin valaistuksen toteutuksessa. Se oli ehkä eniten ei-meidän-kohde. Koostan sitten niistä suosikeista postauksia (sisustus/kalustus, puutarha ainakin) lähipäivinä...käyhän tsekkaamassa!

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!