Käyntejä 12/2011 alkaen

10.7.2012

Pystytys

Tässäpä kuvapläjäys tältä päivältä. Koko päivä sujui loistavasti, vaikka taivaalta vihmoi vaihtelevalla voimakkuudella pisaroita. Palaset sopivat paikoilleen ja tavaraa tuli rekkojen kyydissä aikamoiset määrät! Ammattitaitoisen pystytysporukan työskentelyä oli ilo seurata. Aamupäivä kuluikin lähinnä hämmästellessä meidän perheen unelmatalon kohoamista seinä seinältä. Nyt en kuitenkaan jaksa pitkästi tarinoida, kuvat puhukoon puolestaan. Minä jatkan, kunhan saan nukuttua hieman paremmat yöunet kuin edellisyönä!

Toinen elementti paikoillaan, 3, 2, 1 - siinä!

Näin pitkällä oltiin klo 8.19!

Näkymä yläkertaan - ilmastointi toimii!

Näkymä alakertaan

Keittiö

Ruokailutila, vasemmassa reunassa portaikon paikka

Pääsisäänkäynti, olohuoneen ikkunat

Julkisivu

Talon takaseinä ja sisäänkäynti khh:n kautta

Takaseinä, iso ikkuna ruokailutilan ikkuna

Julkisivu toisesta suunnasta


Näkymä tieltä

Ja kaiken päätteeksi isät päättivät vielä hieman aloitella huomista projektiaan autokatoksen parissa...itsellä oli tuossa vaiheessa paukut aika vähissä ;)!

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!
  Meidän Kannustalossa ladotaan jo tiilikattoa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Emma! Tänään laittavat kattotuoleja paikoilleen. Ihanaa, että saatte katon päällenne, ei ole ainakaan täällä kelit kehuttavat...

  VastaaPoista
 3. Teille tulee kaunis talo! Ainut mikä käy kyllä pahasti silmään on isojen ikkunoiden 'eripuolisuus', miksi pienet ikkunat ovat päällekkäin peilikuvia?

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anonyymi :)! Mielestäni noin päin aseteltuna ikkunat tuovat julkisivuun luonnetta ja särmää, ja ikkunoiden "eripuolisuus" on myös Kannustalon 2-kerroksisissa Harmajoissa yleisesti toteutettu ratkaisu. Kurkista esim. Moderni mallisto -esitteestä vastaavia ratkaisuja Kannustalon sivuilta. Mielestäni eripuolisuus on juuri "se juttu", joka tekee talosta omannäköisensä.

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!