Käyntejä 12/2011 alkaen

4.7.2012

Jaksaa, jaksaa...

Enää KUUSI YÖTÄ! Sitten alkaa tapahtua toden teolla! Ei malttaisi odottaa enää yhtään! 

Kannustalolla ilmeisesti on vuosien saatossa todettu talonrakentajien kärsimättömyyden ja isojen kysymysten ajoittuvan tiettyihin päiviin ennen talotoimitusta - tänään nimittäin tuli Kannustalolta postia, jossa oli ylikierroksilla käyvälle vastaanottajapariskunnalle varsin selkosuomella listatut toimintaohjeet ja aikataulut eri toimenpiteille.


Päivitän pikapuoliin tänne vielä kuvia valmiista, hiotusta valusta sekä autokatoksen varaston tilanteesta...mutta asiat tärkeysjärjestykseen: ensin kupillinen ihanaa Nordquistin Franskrostia mustikkamarenkimuffinssin kera :).

Olen myös pistänyt merkille, että teitä lukijoita on tullut matkan varrella lisää - tervetuloa kaikille tasapuolisesti! Käyntejä sivuilla on kuitenkin päivittän 150 - 250, joten olisi kiva kuulla, ketä muita täällä seikkailee...Jätä siis ihmeessä kommenttilaatikkoon terveiset/toiveita blogin sisällöstä, keskustelu on aina hauskempaa kuin yksin höpiseminen!

5 kommenttia:

 1. Huomenta. Terveisiä Keski-Suomesta. Me rakennamme Harmajaa yhteen kerrokseen, ja voiton puolella aletaan olla. Muistan hyvin tuon päivien laskemisen, ja fiiliksen mikä tuli kun rekkojen valot näkyivät. Tsemppiä odotukseen :)

  VastaaPoista
 2. Huomenta täältäkin!

  Löysin vähän vahingossa blogisi ja jään taatusti seuraamaan rakennusprojektianne! Me tullaan perässä, tarkoituksena rakentaa omien kuvien perusteella, mutta Harmajaa mukaillen, kolmikerroksinen Kannustalo Kouvolaan.

  Olen aloittelemassa blogia meidänkin rakennusajasta, tervetuloa vastavierailulle Kasarminmäelle :)

  Anne

  VastaaPoista
 3. Hei TinttiR ja Anne! Kiva kuulla teidän projekteistanne! Tulen varmasti kurkkimaan blogianne Anne - jos muistat, niin vinkkaatko tännekin, kun saat sen startattua :)!

  VastaaPoista
 4. Odottavan aika on pitkä. Sitten kun se paketti siihen tontille ilmaantuu niin sitten se vasta alkaa aika kulumaan nopeasti! Joka päivä menee todella nopeasti talo eteenpäin pystytysporukan käsissä :)

  -Juha

  VastaaPoista
 5. Juha: Kiitos rohkaisusta :)! Täällä juuri suunnitellaan mahdollista asuntomessuretkeä, jotta pahin kuumeilu helpottaisi...ehkäpä sieltä tarttuisi vielä matkaan hyviä ideoita tai ratkaisuja...

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!