Käyntejä 12/2011 alkaen

5.7.2012

Varaston villoitus ja valun hionta




Autokatoksen varasto on villoitettu, ja parhaillaan J laittaa sinne kattorimoja isänsä kanssa. Hikistä puuhaa, kun ulkona on ollut tänään 26 astetta varjossa!

Autokatoksen materiaalit tilaamme paikallisesta rautakaupasta piirustusten perusteella. Saimme tänään tarjouksen ja J tilasi tuotteet saman tien. Kilpailutimme pari paikkaa.



Varaston ja talon valu on hiottu ja imuroitu. Sileällä pinnalla oli aikas mahtavaa tepastella talossa ja miettiä, mihin mikäkin huone ja seinä asettuu :)! Nyt jännitetään vain mittojen kanssa, osuvatko palapelin palaset ensi tiistaina paikoilleen...



Alla olevassa kuvassa ei ole nykytaidetta, vaan hätäisesti kyhätty suojaus, etteivät lapse juokse päin valusta törröttäviä rautoja. Rakennustyömaa on täynnä kyllä kaiken maailman vaaroja, enkä voi sanoa, että tämänikäisten kanssa olisi helpointa rakentaa...Aika vähissä on ollut ainakin vielä oma osallistumiseni tontin touhuihin; lähinnä on käyty tyttöjen kanssa katsomassa, mitä päivän aikana on tapahtunut...Ehkäpä sitten pääsen töihin paremmin, kun päästään muutama askel pidemmälle?



Tässä vielä muutama kuva talon tilanteesta:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!