Käyntejä 12/2011 alkaen

8.7.2012

Työmaa ja työmiehet odottavat

Autokatos on saanut ikkunanpaikat, työkalut on siirretty varastoon ja varastossa on nyt ovi. Lisäksi tontilla on siivottu ja kyhätty väliaikainen polttopuukehikko. Kaikki on niin valmista kuin olla ja saattaa, että nyt ei auta muuta kuin laskea tunteja ja odotella tiistaiaamua! 

Ehkä sitä voisi tässä vaiheessa tehdä jonkinlaisen väliaikakatsauksen budjettiin. Sen jälkeen voisi tehdä mahdollisesti pintamateriaalipäätöksiäkin pikku hiljaa. Vaihtoehdot alkavat olla selvillä, lopulliset päätökset on enää tekemättä. Täytyy sanoa, että on kyllä helppo tehdä valintoja, sillä meillä on hyvin pitkälti sama maku. Jos toinen olisi aivan eri linjoilla, en kyllä tiedä, miten päätöksiä saataisiin aikaan - arvalla?


Eilen tuli heitettyä talviturkkikin :)! Jokos te olette uskaltautuneet veteen? Täytyy sanoa, että aika kylmää oli, mutta ihanaa!

PS. Muistakaahan käydä tykkäämässä Elämäni huoneet -Facebook-sivusta (sivulle pääsee vasemman palkin Facebook-kuvaketta klikkaamalla)! Sinne päivittyy varmasti enemmän asioita ensi viikosta lähtien, kun talon pystytys alkaa. Blogia on myös helppo seurata sitä kautta, sillä päivitän sinne aina uusimmat bloggailut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!