Käyntejä 12/2011 alkaen

31.12.2012

Vuoden viimeinen päivä

Tänään on ollut kyllä niin aikatauluton päivä kuin olla ja saattaa! Onneksi on vielä viikko aikaa palautua arkirytmiin ja rutiineihin. Illalla olisi tarkoitus mennä katsomaan lasten ilotulitusta kaupunkiin, mutta muuten vietetään varmaan aika rauhallista uuttavuotta sädetikkujen ja kynttilöiden valossa.

Minulta pyydettiin kuvia työtilan tapetista, joten tässäpä niitä olisi muutama, nyt kun työpöydän viimeinen kaapiovikin jaksettiin vihdoin kiinnittää ;). Työpöytä on Muuramen, ja työtuoli on Calligariksen. Arkun olen saanut aikoinaan rippilahjaksi vanhemmilta. Se on vanha merimiesarkku, ja jos ei nyt meillä ihan merillä, niin ainakin se on matkannut monessa, monessa kodissa elämän varrella!





Ystäviltä saatu ihana tupaantuliaiskimppu - lempivärejä :)!



Tyttöjen huoneiden välissä on ystäviltä tytön syntyessä saatu taulu

Tapetin vierestä/takaa on käynnit tyttöjen huoneisiin. Aulaan varmasti tulee levittymään levittyi itse asiassa juuri nyt (!) leikit ja pelit. L-mallinen työpöytä rajaa tilaa ja mahdollistaa myös pienen "vahtimisen", ettei lapsilla tule kiusausta keikkua kaiteen luona...

Kaide on saanut kyllä ainakin tähän asti olla ihan rauhassa. Suurin syy siihen on varmasti se, että kaide on lasia, joten ei tule tarvetta kurkkia sen yli, mitä alakerrassa tapahtuu.

Ihanaa uudenvuodenaattoa teille kaikille & muistakaa olla varovaisia rakettien kanssa. Minä lähden tästä nyt pelaamaan, kun pelilauta ja nappulat alkavat olla nähtävästi jo valmiina...


Toivottavasti löydätte tienne tänne vielä ensi vuonnakin!

H.

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä, tuollaisen työtilan huolisin minäkin. :) Kivaa uutta vuotta toivottelee Irina White & Freshistä :)

    http://www.whiteandfresh.fi

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!