Käyntejä 12/2011 alkaen

12.8.2012

Autokatoksen uusi ulkoasu ja muuta mukavaa

Nyt on isoimman tytön juhlat takana, ja pääsin kuin pääsinkin tontille ihmettelemään viikon tapahtumia! Autokatoksen panelit ovat löytäneet tiensä seinille suurelta osin, kiitos J:n ja isien jälleen kerran...Muutaman viikon kuluttua autokatos saa vielä kolme ikkunaa tien puolen pitkälle seinälle. 

Koti Vaeltajantieltä kuvattuna.

Parvekkeelta ja katetun terassin edustalta on purettu telineet pois. Pylväisiin on tehty koolaukset verhoilua varten ja parvekkeen pylvään ulkoasua on muutettu hieman alkuperäisestä. Alun perin pylvään piti olla samalla tavoin verhoiltu kuin alla olevien, mutta umpikaiteen ulkoasun vuoksi päädyimme kuvassa näkyvään ratkaisuun. Alaosa pylväästä on kierretty samalla tavalla kuin umpikaide "vaakalaudoituksella" ja sitten yläosaan tulee pystyverhoilu, kuten alakerran pylväissä. Etuosaan tuleva lasikaide jakaa pylvään luontevasti kahteen osaan. Tarkkasilmäisimmät huomaavat varmaan, että meille on ilmestynyt viikon aikana rännitkin!


Pylväiden koolauksia


Sähköjä on vedetty pihan puolellekin. Hyvältä näyttää!


Valaisinten paikkoja toisesta suunnasta kuvattuna.


Sähkömiehellä on riittänyt kiitettävästi hommia meidän tontilla. Aikamoinen piuhaviidakko jää kattolevyjen alle piiloon ensi viikolla!

Ei käy kateeksi sähkömiestä...!

Näkymä tyttöjen huoneesta yläaulaan tultaessa.

Näkymä yläaulaan meidän huoneestamme tultaessa.

Parvekkeen umpikaide ja lattian koolaukset

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää. Kumpa meidänkin talo olis jo noin pitkällä... :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! On tuossa vielä tekemistä vielä niin, että hirvittää, mutta ehkä se siitä...!?!

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!