Käyntejä 12/2011 alkaen

1.8.2012

Yläkerta

Uskaltauduin vihdoin eilen kunnolla yläkertaan kävelemään :D! Tähän saakka olen kurkkinut portaiden yläpäästä. Eiköhän sen kunniaksi taivaalta ryöpsähtänyt oikein kunnon sadekuuro. Tällaiset sateiset maisemat avautuivat meidän pihalle ja toisesta kuvasta sivurajalle ja takana alkavaan metsään.
Tyttöjen huoneiden väliseinät valmistuivat eilen. Toisesta huoneesta räppäsin kuvan kohti työhuonetta ja yläkerran aulaa. Tässä päässä yläkertaa on lattiakin jo levytetty. Kuvassa näkyy myös toisen lastenhuoneen oviaukko. Oikean reunan syvennykseen tulee vaatekaappi.


Tyttöjen huoneilta otin alla olevan kuvan kohti meidän huonetta. Molemmat ikkunat ovat meidän huoneemme ikkunoita ja meidän huoneestamme on käynti parvekkeelle. Ennen makuuhuonetta on vaatehuone, joka rajautuu korkeaan tilaan (kuvassa etualalla). Ilmastointiputken oikealle puolelle tulee toinen vaatehuone sekä yläkerran wc/pesuhuone.


LVI-viidakkoa yläkerrassa:


Tänään on tarkoitus käydä tekemässä tarkistusmittaukset laatta- ja parkettitilausta varten...niistä pitäisikin koostaa kauan sitten lupailemani (ja autuaasti unohtamani) postaus tässä lähipäivinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!