Käyntejä 12/2011 alkaen

9.8.2012

Tekstien lumoissa

Arki alkoi - töihin on palattu (paitsi mitä nyt pienin toi päiväkodista heti jonkin pöpön mukanaan, ja meistä 3/4 on nyt ensimmäisessä syysflunssassa...). J on töiden jälkeen ollut vielä tontilla töissä illat, joten nyt se on viimeistään sitä, mitä moni arvelee rakentamisen olevan - pitkiä päiviä, puolin ja toisin. Kärsivällisyyttä, voimia ja sinnikkyyttä tarvitaan - ja sitä rakkautta ;). Nämä Therese Sennerholtin rakkausaiheiset kortit muistuttavat juuri siitä tärkeimmästä:Kuvat on lainattu Sisustuksen Koodin blogista, josta löytyy vaikka mitä ihanuuksia! Sennerholtin omat sivut löytyvät täältä. Näissä kuvissa viehätti sanoman lisäksi sävymaailma (yllätys yllätys!) sekä asettelu. Kirjojen ystävä on heti kiinnostunut nähdessään mustaa valkoisella (tai toisinpäin), kauniin valaisimen, lämmintä juotavaa ja kirjapinoja :D.

Tiesittekö muuten, että Suomessa vuoden kauneimmat kirjat on valittu aina vuodesta 1947 lähtien? Kurkatkaapa: http://www.kauneinkirja.fi/. Sivustolla esiteltäviä kirjoja voisi lukea jo pelkän ulkoasunsa vuoksi! Mikä saa teidät tarttumaan kirjaan - tekijä, nimi, kansi, takakannen teksti, arvostelu, mainokset vai jokin aivan muu seikka?

Löysin tieni myös erään mielenkiintoisen nettijulkaisun äärelle 2h+k-blogin kautta. Kyseessä on australialainen est-lehti, jota saa lukea netissä ilmaiseksi - sisustuksesta kiinnostuneiden kannattaa tutustua! Jäin itse heti koukkuun...

Kuten postaus kertoo viimeistään tässä vaiheessa, en ole tosiaan käynyt tontilla muutamaan päivään...Tämä viikko on kulunut töiden, päiväkotien, flunssien ja kuumeen mittausten sekä isomman tytön synttärisuunnitteluiden parissa. Lupaan viimeistään viikon päätteeksi pihistää itselleni hetken ja käydä taltioimassa, mitä kaikkea viikon aikana on tapahtunut! Siihen saakka mennään ihan näin fiilistelypohjalta :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!