Käyntejä 12/2011 alkaen

14.8.2012

Laudoitusta ja parvekkeen rännin kotelointi


J ja isät ovat ahkeroineet autokatoksen ulkovuorauksen kanssa tässä viikon mittaan...Eilen saivat toisen päädyn tehtyä, tämä kuvassa näkyvä oli jo aiemmin valmiina...Enää uupuu pihan puoleinen sivu (valmistuu tänään) sekä sisäpuoli. Minulle olisi tiedossa ilmeisesti Harmaja-rimojen maalausurakkaa huomiseksi ja torstaiksi, kun töistä on vapaata. Kelit näyttävät tällä viikolla suosivan maalareita :).




Parvekkeelta tulee pieni "piiloränni" alas, joka on koteloitu parvekkeen etureunaan ja laskee pylvästä pitkin alas. Tätä toteutusta pähkäiltiin aikansa, ja lopputulos vaikuttaa ihan hyvältä. Parvekelaseista ja lasikaiteesta on tullut tarjoukset parilta toimittajalta. Nyt pitäisi hieman täsmentää vielä tarjousten sisältöä ja ratkaisuja. Tästä aiheesta siis lisää lähiaikoina.



Parvekkeen alapuoli eli sisäänkäynnin katto on vielä hieman vaiheessa...


2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen ratkaisu parvekkeen syöksytorveen. Näyttää jokainen parvekkeeKannustalorakentaja tekevän sen eri tavalla. Itse jätin syöksyn näkyviin. Näyttää olevan sellaisiakin ratkaisuja, joissa koko syöksy jätetään pois ja parvekkeen sisässä ränni tuodaan parvekkeen sivusta ulos vähän pidempänä..

    VastaaPoista
  2. Joo, näitä pohdittiin monenlaisia toteutuksia..."Ulkonevassa" parvekkeessa ratkaisu olisi ollut varmaan helpompi, mutta tällainen "sisäänvedetty" parveke ja tuosta rännin kohdalta vielä vasemmalle jatkuva terassin lippa aiheuttivat omat haasteensa. Minimaalistahan tuo veden kertyminen lienee, kun tulee lasitettu parveke, mutta aina sitä jotain tihkua ja kosteutta kertyy, ja se pitää saada ohjattua sieltä pois...

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!