Käyntejä 12/2011 alkaen

7.8.2012

Lattialaatat

Laatat löysimme jo alkuvuodesta. Jahkailimme ja pähkäilimme, josko löytäisimme vastaavia laattoja edullisemmin jostain. Nämä näkemämme kummittelivat kuitenkin koko ajan taustalla...Sarjan nimi on Imi Plain ja laatta on Miragen valmistama. Saimme laatoista lopulta sen verran hyvän tarjouksen, että budjetti salli tilaamisen... Laatat, joihin päädyimme, ovat sävyiltään Cenere ja Perla. Laattaa myyvät ainakin Laattapiste sekä K-Rauta.

Imi Plain Perla

Imi Plain Cenere

Laattapisteen sivuilla laattaa kuvaillaan seuraavasti:

"Värien tasaisuus ja pinnan sileys puhuttelevat Plain -sarjan laatoissa. Värimaailmaltaan selkeän graafinen laatta sopii sekä kuivaan että kosteaan tilaan. Sarjan monipuolinen kokovalikoima antaa mahdollisuuden käyttää saman sarjan laattoja kaikissa laatoitettavissa tiloissa, jolloin sama tyyli jatkuu eheänä läpi linjan."
Tilasin tänään parketin lisäksi lattialaattoja seuraavasti:

Imi Plain Perla 60 cm x 60 cm

  • eteinen
  • wc
  • keittiö
  • yläkerran pesuhuone/wc

Imi Plain Cenere 60 cm x 60 cm

  • alakerran pesuhuone

Imi Plain Cenere 10 cm x 10 cm

  • kodinhoitohuone
  • khh:n vaatehuone
  • sauna

Pesuhuoneessa on alakerrassa Unidrainin seinäkaivot, jotka mahdollistavat ison laatan käytön. Yläkerrassa pesuhuoneessa/wc:ssä kaatoja ei tule (suihkukaappi), joten iso laatta oli sielläkin mahdolinen.

Pesutilojen seiniin tulee iso mattavalkoinen laatta, todennäköisesti 30 cm x 60 cm koossa. Siitä saamme lähipäivinä tarjouksen.

Laattatilauksista vielä muistutus asiaa pähkäileville: monet tehtaat ovat lomalla elokuun! Jos tuote ei ole varastotavaraa, niin kannattaa varautua toimitusaikojen lisäksi pieneen "lisäviiveeseen"...Meillä nuo 60 x 60 -laatat tulevat tehtaalta. Menekkiä arvioidessa kannattaa huomioida pakettien koon lisäksi isojen laattojen asettelu / hävikki sekä se, että kuljetuksessa on ilmeisesti sallittua, että muutama prosentti laatoista voi särkyä...Laattojen polttoerät kannattaa tarkistaa myös, siis että paketit ovat samasta poltosta - joskin silloinkin voi sävyeroja esiintyä, kuten monessa blogissa on havaittu...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!