Käyntejä 12/2011 alkaen

15.8.2012

Sori naapurit...

Tänään kaukolämmön asentajat pistivät tien poikki joksikin aikaa, ja alueella oli melkoinen hulina monella tontilla tuohon aikaan. Pahoittelut hetkellisestä tien katkaisusta - onneksi ei isompia kuljetuksia sattunut juuri tuolloin!Meinasivat mokomat jättää ison kiven kulkuväylän alle linjaa kaivaessaan. Onneksi isäni sattui olemaan paikalla ja miehet nostivat kivenmurikan ylös. Olisi kuulemma voinut routia ikävästi juuri pihakivetyksen kohdalla...!

Tie poikki!

Tuolta se tulee...

...ja tuonne se menee!

Kaivuun myötä meille tuli hyvä "sorapolku" talolle. Ei enää kulkeudu niin valtavasti hiekkaa sisälle. Toisaalta, sadesään myötä taitaa kulkeutua hieman rapaisempia kenkiä sisälle...Noh, toivotaan aurinkoisia kelejä :)!


Itse oli maalaamassa, yllätys yllätys, rimoja jälleen kerran. Välillä tuntuu, etteivät ne koskaan lopu. Huomenna aion kyllä päästä autokatoksen seiniäkin maalailemaan!

Maalauskaveri

Isät tekivät autokatoksen sisäpuolen verhoilua. Leveällä panelilla työt etenevät nopeasti, ja katos näyttää jo niin paljon valmiimmalta kuin tontille tullessa!


Ai niin, kävihän tontilla pari tärkeää "vierastakin". Lumonin edustaja kävi katsastamassa parvekkeen tilanteen ja keskustelimme parvekelasien toimitusaikataulusta ja -sisällöstä. Parveketta tehdään vielä hieman eteenpäin, minkä jälkeen hän käy ottamassa tarkat mitat laseja varten. Siitä sitten menee kuusi viikkoa asennukseen - mahtavaa!

Lisäksi paikallisen kaihdinfirman työntekijä kävi ottamassa mitat tarvittavista ikkunoista, ja saamme tarjouksen lähiaikoina. Makuuhuoneisiin ja tv-huoneeseen tulee pimennettävät verhot, olohuoneeseen todennäköisesti jokin screen-kaihtimen tyyppinen ratkaisu (korkean tilan yläikkuna moottorilla), ja muuten mennään ihan perusrullaverhoratkaisuin. Kyseisistä screen-verhoista löytyy suomeksi infoa tämän linkin takaa. Toivoisin, että lopputulos rullaverhoilla olisi niin hyvä, ettei muita verhoja tarvittaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!