Käyntejä 12/2011 alkaen

7.8.2012

Sadepäivä

Eilen tontilla yömyöhällä käydessäni laidunsi viereisellä pellolla sumun keskellä nuori hirvi. Arvatkaapa harmittiko, etten ottanut kameraa mukaan! Kuvittelin, ettei tuohon aikaan ole mitään kuvattavaa...!

Tänään on satanut oikeastaan koko päivän ja sade vain yltyy yötä kohden, mikäli Forecan sadetutkaan on uskominen. Olikohan tämä kesä nyt sitten tässä?

Pyörähdin tänään tontilla, ja siellä paiskottiin töitä kurjasta kelistä piittaamatta. J:n isä jatkoi parvekkeen alle tulevien lautojen asentamista, sähkömies aloitti kodinhoitohuoneen urakkaa ja timpurit suunnittelivat levyttävänsä yläkerran kattoa. Kunhan saan J:n työnpäivän jälkeiseltä tonttireissulta kotiin, kuulen, mihin saakka työmiehet olivat päivän aikana lopulta päässeet :)!


Tontilla päivällä ollessani pihaan pölähti auto, joka toi autokatoksen tarvikkeita...eli autokatosta varmasti tehdään lähiaikoina eteenpäin.


Olen itse aloittanut taas työt, mutta tämä raportointi kyllä sen kun jatkuu - pianhan alkaa olla niitä ainakin itseäni enemmän kiinnostavia sisärakentamisen vaiheita edessä, puhumattakaan sisustamisesta ;)!

Sateista tiistai-iltaa täältä blogimaailmasta teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!