Käyntejä 12/2011 alkaen

4.8.2012

Valaisinten paikkoja merkkailemassa

Tänään täällä on salamoinut ja jyrissyt oikein kunnolla! Keskustassa kadut tulvivat ja liikenne takkuili, mutta meillä Vaeltajantiellä sähkömies teki töitä :). Pähkäilimme yhdessä viime hetken valaistusmuutoksia ja pohdimme valaisinten etäisyyksiä ja korkeuksia. Siinä sivussa otin yläkerrasta hieman lisää kuvia...


Tämä kuva on otettu meidän huoneesta yläkerran aulaan päin. Oikealla oleva "pimeä" oviaukko vie vaatehuoneeseen. Aulan toisesta päästä on käynti tyttöjen huoneisiin. Työhuone/aula jää kuvissa piiloon vasemmalle.


Yritin räpsiä kuvat myös meidän makuuhuoneen kyljessä olevista vaatehuoneesta ja kylpyhuone/wc:stä. Hieman epäselviksi jäivät kännykällä häthätää kuvatessani...

Kylpyhuone laatoitetaan kokonaan, vaatehuoneeseen tulee todennäköisesti lanka- ja korihyllyjä sekä pätkä vaatetankoa .


Muutoksia teimme vielä sekä ala- että yläkerran valaistukseen. Lisäsimme olohuoneeseen pari valaisinta ja muutimme alakerran spotteja eräässä kohdin hieman, jotta kaikki "linjassa" olevat valaisimet ovat samanlaisia. Makuuhuoneissa karsimme tyttöjen huoneista yhdet valaisimet pois ja muutimme oman huoneemme sekä kylpyhuoneen spottien sijaintia. Katsoimme myös läpi valaisinten tarkat sijainnit.


Parvekkeen umpikaide on peltiä vaille valmis. J teki tänään myös parvekkeen koolaukset, joten parveke alkaa olla loppusuoralla...!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!