Käyntejä 12/2011 alkaen

22.10.2012

Edistystä yläkerrassa

Viime päivinä on tapahtunut lähinnä yläkerrassa: lattiapintoja, wc:n valaistuksen valmisteluja ja katon panelointia wc:ssä...Lisäksi J on isänsä kanssa kantanut kaikki yläkerran listat ja väliovet yläkertaan (niitä ihanan kiikkeriä väliaikaisia portaita pitkin, onneksi en ollut näkemässä!).

Alakerrassa on parketin asennus aloitettu ja laatoitustyöt jatkuvat, ja olen mittaillut sohvakokoonpanoja yms. kivaa...Tarjouspyynnöt on sohvista ja keittiön pöydästä lähetetty kolmeen paikkaan. Nyt odotellaan hintoja & tarkempaa infoa toimitusajoista. Lisäksi kävin juuri tilaamassa työhuoneen tehostetapetin, joka on eräs suosikkikuosini vuosien varrelta.

Kalusteiden osalta budjettia tulee tarkentaa ja tehdä tarvittavia tilauksia niin kalusteista kuin lopuista valaisimistakin. Tapahtuu paljon, ja niin pitääkin, sillä hei - vajaat kahdeksan (8!) viikkoa muuttoon!


Tällainen hirvitys piiloutuu ns. työvaraston takanurkkaan:


3 kommenttia:

 1. Heippa!

  Näyttää todella kivalta. Minkävärisen sauman valitsit IMI Perla laattaan? Olen valinnut saman laatan ja tuo sauman väri mietityttää. Teillä se oli mielestäni oikean värinen.

  VastaaPoista
 2. Hei! Kiitos :). Perlassa on Mapein saumalaasti 110 Manhattan (Alakerran Ceneressä 114 Antracite (?) ja valkoisissa laatoissa 100 Bianco). Tuon Perlan saumaväri oli kyllä tosi vaikea, muistan...! Vetonitin väreissä ei oikein ollut ainakaan omasta mielestäni passelia vaihtoehtoa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastauksesta! Tuo Manhattan oli myös minulla toinen vaihtoehto, eli sitä siis meillekin ;-) .

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!