Käyntejä 12/2011 alkaen

11.10.2012

TV-huone

TV-huone on saanut tapetin seinilleen. Valkoinen tapetti on osin kiiltävä, ja nämä kiiltävät pinnat tuovat mielestäni mukavasti eloa alakerran muuten kokovalkoisiin, maalattuihin seinäpintoihin. Tammilattian sävy tuo aikanaan sitten hieman lämpöä tiloihin.


Seinien piuhat ovat seinävalaisinten paikkoja ja reiät pistorasioita/kaiuttimia varten. Sohva tulee kuvassa näkyvän ikkunan alle.Tikkaiden takana olevalle seinälle tulee tv-taso ja tv:n yläpuolelle samanpituiset vitriinikaapit. Kuvassa näkyvä huoneen pienempi ikkuna on rajan puolella. Molempiin ikkunoihin tulee valkoiset, pimentävät rullakaihtimet.

Toissapäivänä availtiin Konstsmiden paketteja, joissa oli ulos tulevat pylväsvalaisimet. Niiden kanssahan meillä tuli hieman mutkia matkaan, sillä alkuperäisistä suunnitelmista jouduttiin poikkeamaan...Alun perin suunnittelemaamme valaisinta ei ollut enää saatavilla, joten jouduimme etsimään uuden vaihtoehdon. Tämän valitun saimme onneksi samaan hintaan kuin sen, jota olimme pihalle kaavailleet, vaikka hintaeroa oli jonkin verran.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!