Käyntejä 12/2011 alkaen

8.10.2012

Maanantai.

Todettakoon näin alkuun, että tästä alkaa melkoinen viikko. Ja on jo takana melkoinen maanantai. Töitä saa paiskia aamusta yöhön, meinaan, että on melkoinen urakka tehtävänä tällä viikolla päivätyömaalla. Ei sillä, että kotiin tultaessa työt loppuisivat ;). No, ehkäpä tästä huumorilla selvitään...? Perjantain jälkeen koittaa kuitenkin odotettu syysloma.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille teille, jotka tänne eksytte! Yritetäänpä jaksaa tässä syksyn koleudessa ja ankeassa harmaudessa kohti ihanaa joulua (ja meidän tapauksessamme kohti muuttoa!). Minun päivääni toi piristystä J:n takapihaltamme bongaama sateenkaari, jonka pää näytti kovin osuvan Vaeltajantien suunnalle...


2 kommenttia:

  1. Täälät tulee vertaistukea. Päivätyö vaatii tääläkin ison veron ja kotona/raksalla ei työt lopu. Eilen ja tänään on lisäksi sattunut kaikkea ihan hullua (kuten esim. meinasin vahingossa hirttää itseni omaan kaulaliinaan kuskin paikalle istuessani, tappelin kahteen otteeseen ostoskärryjen kanssa kuin piilokamerassa, yksi tärkeä tietokone kaatui..tässä 3/20+ osa ma-ti tapahtumista:)Huumoria raksasisko:) Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsemppauksesta! Huomasin juuri, että tämä tiistai oli kuin olikin viikon pahin päivä työmäärältään - ja se on jo takana! Uudet kuviot jakson vaihtuessa koulumaailmassa aiheuttavat vain itselle ylimääräisiä lisätäpinöitä ennen kuin saa kaikki palikat kohilleen ja "uuden arjen" rullaamaan. Ehkäpä tämä tästä loppuviikkoa kohti ;)?

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!