Käyntejä 12/2011 alkaen

25.10.2012

Ovia paikoillaan, lattia loppusuoralla!

Nyt en malta olla kirjoittamatta, vaikka kuvat ovat laadultaan mitä ovat! Kävin tänään illansuussa  tontilla, ja talo alkaa näyttää jo kodilta! Ovia on yläkerrassa asennettu paikoilleen isien toimesta, ja parketin valmistuminenkin on enää muutamasta palasta kiinni. Laatoittajat ovat saaneet kodinhoitohuoneen ja vaatekomeron lattian laatoitettua, sekä pesuhuoneen ja saunan vedeneristykset tehtyä.

Jotain ihime tyyppejä olohuonetta hämmästelemässä...

Kodinhoitohuoneessa oleva vaatekomero on saanut lattian!

Yläkerran kylppärin ovi

Meidän makkarin ovet aulaan (oik.) sekä vaatehuoneeseen

Tänään saapuivat myös piiiitkän odotuksen jälkeen kattospotit, joita sähkäri pääsee asentamaan, kunhan  ilmestyy paikalle. Niitä on laatikoissa "muutama". Samassa lähetyksessä tuli peilien valot wc:ihin. Olivat juuri oikean kokoiset! Alakerran wc:n huuhteluteline taimikäsenytlie, on asennettu tänään.

PS. 40 000 kävijän raja rikkoutui juuri! Kiitos teille ihanat ihmiset, joita tämä blogi nähtävästi jaksaa kiinnostaa :).  Lähdin pitämään tätä alun perin "muistikirjana", jotta pysyn kartalla, mitä työmaalla tapahtuu, kun en itse siellä pysty niin paljoa olemaan pienten lasten ja töiden vuoksi. Täytyy todeta, että bloggailu vie mennessään - tämä on ihan oma maailmansa. Ja hei, sisustuspäivityksiä kohti ollaan vasta menossa ;)...

5 kommenttia:

 1. Näyttää tosi hyvältä! Hieno parketti! Meille tulee laminaatti, toivottavasti osataan valita kestävä ja "lämmin" sellainen. Parketti olisi kyllä ihana, ehkä joskus sitten :)

  VastaaPoista
 2. :) Vau!!! ..ja aivan ihanat makkarin ovet...

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista :). Tänään saapui kuulemma loput parketit ja ne pari laattapakettia. Ensi viikolla päästään sitten jo saunan panelointia tekemään...

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi teillä on ihanat hetket! Viimeiset silaukset<3 Joko olet paljon pakannut?

  VastaaPoista
 5. Olen pakkaillut, mutta hyvin vähän...lähinnä kesä- ja syksyvaatteet, sekä osan lasten leluista. Pitäis saada laitettua vanhoja kalusteita myyntiin, sillä menin juuri tilaamaan uusia ;). Ei täällä tekeminen lopu :D!

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!