Käyntejä 12/2011 alkaen

1.10.2012

Parvekkeen ovi

Olen aivan tyystin unohtanut laittaa tänne näkyviin kuvia parvekkeen ovesta. Se on ollut paikoillaan jo jonkin aikaa...! 

Asia tuli mieleeni, sillä tänään pitäisi kipaista tekemässä tilaus talon rullakaihtimista. Parvekkeen ja khh:n ovessa verhot kiinnitetään oveen, ja näitä mittoja myyjä kävi viime viikolla vielä ottamassa, kun ovet olivat vihdoin paikoillaan.

Taloon tulee siis valkoisia rullakaihtimia: tavallisia, pimentäviä sekä olohuoneeseen ns. screen-kaihtimet.

Hyvää alkanutta viikkoa! Enää pari viikkoa syyslomaan ;)...!

6 kommenttia:

 1. Ihanasti näkyy ilta(?)-aurinko tuossa alimmassa kuvassa! :-) Onko siinä vanhempien vai tyttöjen makkari?

  VastaaPoista
 2. Joo on ilta-aurinko, ja se näkyy aivan mielettömän hienosti koko pitkän sivun ikkunoista! Mahtava kattella maisemia ens kesänä terassilta ja partsilta :). Kuva on meidän makkarista. Ajateltiin, että se on turvallisin sijainti parvekkeelle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti hyvä päätös ettei partsi oo tytöillä. Ja ihana sit iltaisin istua partsilla ja nauttia hiljaisuudesta ku muksut on nukkumassa :-)

   Poista
 3. mahtavasti edistyy :-) meillä on verhoasia pahasti jumissa.. screeniä on tulossa joellepäin mutta tielle.. ehkä sädekaihtimia mutta en haluaisi koska ovat niin pölyiset.. kiva että olette päättäneet!

  VastaaPoista
 4. No nyt tosiaan tuntuu, että tapahtuu tosi monella rintamalla! Screeniä tulee nyt sitten kuitenkin olohuoneen lisäksi ruokailutilan ikkunaan ja keittiön "normaaliin" (ei välitilan) ikkunaan. Nämä kaikki on yhtenäistä tilaa, joten ajateltiin, että myös verhoissa on hyvä olla yhtenäinen ilme...

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!