Käyntejä 12/2011 alkaen

8.10.2012

Kappas, tapettia!

Viikonloppuna J on isänsä kanssa tarvinut tätä:


...ja tätä:


...sekä toki myös tätä:


...jotta ovat saaneet aikaan tämän:


Meidän makuuhuoneemme on siis tapetoitu! Jee! Tyttöjen huoneiden valkoiset seinät on tapetoitu myös, mutta niistä puuttuu vielä tehosteseinien tapetit, jotka tulevat Ruotsista tällä viikolla. Joku saatttoi myös tarkkasilmäisenä huomata, että tapetointipöydän takana näkyi jotain aiemmista aulakuvista poikkeavaa... 


Takka on siis vihdoin valmis! Se on juuri tuohon tilaan sopiva. Takan asentaja teki työnsä loppuun perjantaina, nyt tarvitaan enää peltimies katolla/välikatolla käymään, jotta viimeiset tiivistykset saadaan tehtyä. Sitten kelpaa lämmittää taloa klapeilla!

Yläkerran pesuhuoneen laatoitus on sekin valmistunut. Tai no, puuttuuhan sieltä vielä saumat seinälaatoista, mutta näyttää jo tosi valmiilta. Suunnittelimme ensin molempiin wc-tiloihin kaluste-wc-istuinta, mutta tähän tilaan tulee kyllä sittenkin ihan perinteinen wc-istuin. Sen sijainti on niin lähellä vaatehuoneen ovea, että ratkaisu on parempi tilankäytön kannalta. Pitää vain etsiä sellainen, jossa on mahdollisimman vähän puhdistettavia pintoja ;).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi & osallistu keskusteluun!